Начало Новини Актуално НиаМед стана Център за репродуктивно здраве и борба със стерилитета

НиаМед стана Център за репродуктивно здраве и борба със стерилитета

Актуално

НиаМед център репродуктивно здраве стерилитетМногопрофилната болница за активно лечение НиаМед - Стара Загора стана Център за репродуктивно здраве и борба със стерилитета. Новината беше съобщена от управителя д-р Николай Христов на Празника на родилната помощ (Бабинден).

НиаМед осъществява проекта в тясно сътрудничество и като пряк партньор на Болници за репродуктивно здраве Малинов, чиито специалисти са се обучавали в Швейцария, Германия и Белгия.

Центърът вече функционира, като по този начин НиаМед затваря напълно кръга - от първоначални изследвания с мощни лабораторни апарати за установяване на затрудненията за зачеване през всички по-нататъшни процедури, до успешна манипулация в клиника Малинов и проследяване на бременността и раждането в НиаМед - Стара Загора.

Двойки с репродуктивни проблеми могат в рамките на едно посещение в болницата да направят всички изследвания, които са необходими за установяване за причините за бездетност до този етап. Центърът е снабден с най-новата апаратура в областта, а кабинетите са обзаведени по всички европейски стандарти.

Още новини