Начало Новини Актуално Немска делегация ще посети Международното техническо изложение БАТА АГРО 2010

Немска делегация ще посети Международното техническо изложение БАТА АГРО 2010

Актуално

На 11 май в Стара Загора ще се открие най-голямото изложение, организирано до сега в областта на селското стопанство, представящо най-новите технологии и иновации в земеделието. Специални гости на откриването ще бъдат Министърът на земеделието и храните - Мирослав Найденов, немска делегация, предвождана от Астрид Гротелюшен, Министър на храните и земеделието на Долна Саксония, Феликс Ян, Индустриално-търговска камара Олденбург, проф. д-р Еберхард Хаунхорст, президент на Службата за защита на потребителите и безопасността на хранителните продукти на федерална провинция Долна Саксония (LAVES) и много други.

Участие са заявили над 80 фирми, които ще разположат своите машини и техника на 15 000 кв. м. изложбена площ. Събитието се очертава като най - голямото, организирано до сега в областта на селското стопанство.
На 10 май от 15.00 часа на Аерогара – Стара Загора ще се проведе пресконференция за журналисти, които на място ще могат да се информират за последните новости в развитието на агротехниката.
За повече информация www.bata-agro.com.

Още новини