Начало Новини Съобщения Небула - споделено работно място в град Стара Загора

Небула - споделено работно място в град Стара Загора

Съобщения

Пандемията от ковид наложи дистанционната работа в много компании. Възможността за работа от дистанция дава свобода на хората и така те могат да избират къде да прекарат работния си ден. Увеличаването на дистанционните професии в Стара Загора налага съществуването на място, което да бъде употребявано като офис, тъй като не винаги домът е най-подходящото място да се върши работа. Споделеното работно място дава свободата на работата от вкъщи, но съчетава и социалния контакт на офиса.

Небула е споделено работно място в град Стара Загора с 30 работни места. Освен за работно място, помещението може да се използва и за организиране на разнородни събития и семинари. Разполага със зона за отдих, 3 конферентни зали, тераса, вътрешен двор, бюра и монитори, кухня за общо ползване, които са на разположение на гостите.

Нашата мисия е да задържим младите хора в Стара Загора, като им предоставим място на което да обменят идеи и да срещат подкрепа за кариерно и личностно развитие, казват инициаторите за създаването на Небула - споделено работно място в град Стара Загора.

 

Nebula Coworking Space официално отваря врати за всички в 18 часа на 10 май 2022 г.

Адресът е ул. Хан Аспарух №22 в Стара Загора.

 

Небула на латински означава гигантски облак от газ и прах в Космоса. В подобни гигантски мъглявини се оформят нови звезди. Всички знаем, че Стара Загора се намира не къде да е, а в Центъра на Вселената!

Хора с различни професии и възможност за отдалечена работа са винаги добре дошли при нас! Небула може да стане вашия собствен офис или да ни посещавате само 1 - 2 пъти в седмицата! Ще имате възможността да се запознаете с част от екипа, който стои зад създаването и идеята на Небула. Във всички останали дни предлагаме 30 работни места и монитори. Пакетите ни включват вода, кафе, чай. Можете да използвате нашия проектор и принтер. Разполагаме и с 3 конферентни зали, подходящи за семинари, обучения, презентации. На разположение е цялата къща, която както ще видите е огромна! Място има за всички - казват организаторите.

За повече информация, обадете се на телефон: 0885 412 222 или пишете на info@nebula-coworking.space

Още новини