Начало Новини Актуално Наводниха помещение на Гражданска защита

Наводниха помещение на Гражданска защита

Актуално

Заради стара канализация от няколко дни е наводнено подземно помещение, собственост на Областно управление "Гражданска защита" -  Стара Загора. Това установи репортерска проверка на в. "Старозагорски новини" по сигнал на Здравка Тянова и Христина Петрова.

"Миризмата във входа на блока е непоносима. От два дни се прави ремонт на мазето, чиито собственици са "Гражданска защита". Не е ясно обаче откъде изтичат фекалните води и защо не се отстрани течът", жалваха се гражданките. Проблемът, според тях, идва от тръбите на стара и задръстена тоалетна. Те обясниха, че от построяването на блока - през далечната 1954 г., канализацията не е ремонтирана, пише вестник Старозагорски новини.
"Нямаме вина за проблема. Ние дори сме потърпевши!", коментираха от Областно управление "Гражданска защита". За последните няколко години заради проблемната канализация помещението е било наводнявано няколко пъти. Въпреки това от "Гражданска защита" заявиха, че вече са предприели действия и до края на следващата седмица каналът ще бъде отпушен.

Още новини