Начало Новини Актуално НАП - Стара Загора участва в кампанията за борба с рака

НАП - Стара Загора участва в кампанията за борба с рака

Актуално

От днес НАП - Стара Загора е партньор в кампанията за борбата с рака За теб и тези, които обичаш. Всяка дама клиент на Приходната агенция ще получи символа на кампанията - малко нежно цвете бижу и информационни материали. До ден в сградата на НАП ще грейне и бялата елха на надеждата, за по-добро бъдеще и повече здрави жени.


Кампанията се провежда за втора поредна година с подкрепата на ГлаксоСмитКлайн, а бялото коледно дръвче ще грейне в над 50 града в страната, съобщиха от пресцентъра на агенцията в Стара Загора. Стряскащата статистика сочи, че България е на челно място по заболеваемост и смъртност причинени от рак на маточната шийка, в следствие на късна диагностика и подценяване на профилактиката.
Силно се надяваме, че по-добрата информираност и внимание към проблема ще спасят не е един човешки живот. Кампанията За теб и тези, които обичаш ни приканва да осъзнаем, че отговорността към здравето и живота трябва да е постоянна грижа, а не еднократен жест на внимание. Нека си подарим надежда и бъдем по-здрави - за нас и тези, които обичаме.
Повече информация за инициативата може да бъде открита на адрес: www.zateb.info

 

Още новини