Начало Новини Актуално НАП - Стара Загора продава на търг атрактивен терен в Казанлък

НАП - Стара Загора продава на търг атрактивен терен в Казанлък

Актуално
Търг

3 търга ще бъдат проведени в края на месец февруари в Офиса на НАП в Стара Загора. Предмет на публичната продан е 50 кв.м апартамент в Казанлък и терен от 15 700 кв.м с прилежащите към него сгради и магазини. Обявено за продажба е и специализирано оборудване за строеж и поддръжка на пътища: фреза за асфалт, маркировъчна машина и други.

Тежкoтоварни автомобили: Шкода МТ4, автогрейдер мозел Д331, челен товарач (фадрома), товарен бус и товарен автомобил ЗИЛ133, също са в списъка на виртуалния магазин на НАП, съобщиха от пресцентъра на агенцията в Стара Загора.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списъка с подробно описание на сградите и терена, са публикувани на страницата на НАП. Заинтересованите лица могат да участват в търговете след заплащане на депозит в размер на 20% от обявената начална продажна цена.

Допълнителна информация, часовете за оглед на терените, имената и телефоните за контакт с публичния изпълнител, водещ търга, се съдържа в обявите за публичната продан на интернет страницата на НАП.

Още новини