Начало Новини Актуално Намериха мъртва изчезналата жена от Коларово

Намериха мъртва изчезналата жена от Коларово

Актуално

Открит е трупът на 33-годишната Атанаска Маринова от село Коларово. Жената е в неизвестност от 16 февруари т.г. заедно с дъщеричката си на година и половина. Два дни след като са напуснали дома си, спасителните екипи са намерили детето удавено във водите на река Сазлийка. Пет дни по-късно бе открито и безжизненото тяло на Маринова. Това кметът на селото Георги Тенев.

Атанаска Маринова нееднократно е заявявала, че ще посегне на живота си. Преди 8 или 9 години тя се е лекувала в психиатрия. Били са й изписани лекарства, но тя отказвала да ги пие. За последно тя е била забелязана в детската кухня, откъдето е купувала храна за малката, пише вестник Старозагорски новини.
Сигналът за изчезването й, както и това на детето, е подаден в РПУ - Раднево, от мъжа, с когото тя е живяла на семейни начала. На 17 февруари е намерена и количката на детето до моста, а на другия ден на 800 метра от него изплува удавилото се дете. Една от версиите е, че майката е хвърлила първо дъщеря си, след което я е последвала.
В издирването са участвали екипи на "Гражданска защита" - Стара Загора, полицаи с кучета и загрижени съселяни.

Още новини