Начало Новини Актуално Наградите Анастасия Тошева ще бъдат връчени в навечерието на 24 май

Наградите Анастасия Тошева ще бъдат връчени в навечерието на 24 май

Актуално

награди Анастасия Тошева 24 майОбщина Стара Загора ще раздаде наградите Анастасия Тошева, които се присъждат като признание и поощрение на педагогически колективи, директори на училища и детски градини, учители и ученици, за популяризиране на техния професионализъм, талант и граждански принос за развитието на образованието в община Стара Загора.

Официалната церемония за 2013 година ще се проведе на 23 май от 18.00 часа на Античната улица в Регионалния исторически музей в Стара Загора.

Тази година се присъждат две индивидуални награди - на Любка Иванова – директор на ОДЗ № 34 Райна Княгиня и на Росица Атанасова-Минева – старши начален учител в V ОУ Митьо Станев. Носител на колективната награда е Педагогическият колектив на ІV ОУ Кирил Христов. С дипломи са отличени ученичката от Търговската гимназия Княз Симеон Търновски Юлита Добрева, Мила Минева, Константина Петкова и охранителна фирма Технопол ЕООД, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Тази година се навършват 155 години от първото тържествено честване на празника Св. св. Кирил и Методий в Стара Загора.

На 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост в 10.00 часа ще започне тържествен ритуал за издигане на националното знаме на Република България на площада пред Общината. Празничното шествие по традиция ще премине по бул. Цар Симеон Велики.

Още новини