Начало Новини Актуално Над 800 младежи кандидатстваха за летен стаж в Овергаз

Над 800 младежи кандидатстваха за летен стаж в Овергаз

Актуално
Летен стаж в Овергаз

Над 800 младежи са кандидатствали до момента за участие в Лятната стажантска академия на Овергаз 2011. Студенти от български и международни университети, ученици и участници в конкурсите на газовото дружество подадоха документи си в специално създадената онлайн платформа за подбор и оценка на кандидатите. За пета поредна година Овергаз дава възможност на студентите да започнат своята кариера в дъщерните дружества в цялата страна.

Ученици от средните професионални гимназии също ще могат да проведат своята учебна практика в петте газоразпределителни компании, съобщиха от пресцентъра на Овергаз.

Младежите ще помагат за реализацията на краткосрочни проекти, по които ще работят в екип и под ръководството на водещи специалисти от фирмата. Стажовете са платени и се провеждат в периода юни – септември, като продължителността им се съобразява с възможностите на стажанта и изискванията към заеманото от него място.

От Овергаз припомнят, че крайният срок за подаване на документите е 31 май, като кандидатурите се приемат онлайн. Необходима е регистрация, в която се попълва формуляр за участие в Стажантската академия на Овергаз 2011. В досегашните четири издания участваха над 350 младежи от цялата страна, като 70 от тях останаха на работа, след като завършиха обучението си. В момента в най-голямата българска частна газоразпределителна компания и дъщерните й дружества работят 1700 души, на средна възраст малко над 33 години.

Професионалната стажантска академия е един от основните източници на кадри за Овергаз. В досегашните четири издания участваха над 350 младежи от цялата страна, като 70 от тях останаха на работа, след като завършиха обучението си. В момента в най-голямата българска частна газоразпределителна компания и дъщерните й дружества работят 1700 души, на средна възраст малко над 33 години.

Още новини