Начало Новини Актуално Национална конференция заетост за всички и Изложение на социалноотговорни работодатели

Национална конференция заетост за всички и Изложение на социалноотговорни работодатели

Актуално

EKНационална конференция ЗАЕТОСТ ЗА ВСИЧКИ, по проект ПАРТНЬОРСТВО ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ и Изложение за социалноотговорни работодатели ще се проведат от 27 до 29 ЮЛИ 2020 г. х-л Интернационал, комплекс Златни пясъци, Варна. Участие в събитието могат да вземат представители на СОЦИАЛНООТГОВОРНО РАБОТОДАТЕЛИ, държавни и местни власти, доставчици на социални услуги, организации на и за хората с увреждания, експерти и специалисти от всички области, работещи по темите и всички заинтересовани лица.

Целта на събитието е да даде възможност за съдържателни изложения и дискусии, обмен на добри практики, обсъждане на законодателни рамки, изграждане на национални и европейски партньорства по темата за РАЗВИТИЕ НА КОРПОРАТИВНАТА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ И ЗАЕТОСТТА НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ.

Програмата включва презентации и дискусии на широк кръг от теми с отношение към развитие на корпоративната социална отговорност и заетостта, в това число състояние и развитие на държавната подкрепа, необходими промени в нормативната уредба, подкрепата на работодатели и необходимите партньорства.

Програмата осигурява участие в събитието и дискусиите министъра на труда и социалната политика, зам.-министри, директори на дирекции и други от Министерството на труда и социалната политика, ръководители на държавни и изпълнителни агенции и местни власти, социално отговорни работодатели, ръководители на социални услуги, представители на европейски организации и партньори от България и Европа.

По време на събитието ще се организира ИЗЛОЖЕНИЕ НА СОЦИАЛНООТГОВОРНИ РАБОТОДАТЕЛИ. Заявилите участие в изложението ще могат да презентират различни продукти, проекти и услуги, да установят контакти и партньорства.

Каним социално отговорните работодатели за участие в ИЗЛОЖЕНИЕТО и вярваме, че това е добра форма за подкрепа за успешен бизнес и партньорства.

Срок за регистрация: 17 юли 2020 г.

За повече информация и регистрация: https://www.nasor.bg/home/

 

Контакти:

Наталия Христова, тел. 0882 122 690 - организационни въпроси

Пламена Господинова, тел. 0882 122 730 - финансови въпроси и логистика

 

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

Още новини