Начало Новини Актуално Национална конференция Гепард събира предприемачите

Национална конференция Гепард събира предприемачите

Актуално

Национална конференция Гепард парк хотел Стара Загора

Национална конференция Гепард - едно от най-престижните събития на Икономедиа АД ще се проведе в Стара Загора на 28 ноември 2012 година. На конференцията вестник Капитал Daily ще връчи наградите на най-успешните малки и средни предприятия в България и ще представи новото списание Гепард за 2012 година.

Целта на конференцията е да се създаде платформа за дискусия между представителите на бизнеса, както и между бизнеса и държавата в лицето на местната власт и на централната администрация. Темата на дискусия е Възможностите и рисковете за предприемачите от малък и среден мащаб.

Ръководството на Икономедиа АД кани предприемачите да вземат участие в форума, който ще се проведе в Парк-хотел Стара Загора. Началният час на конференцията е 10 часа. Участието е безплатно. Необходима е регистрация за присъствието, която трябва да се направи в сайта на Икономедиа АД capital.bg.

Икономедиа АД е медийната групата, която издава вестниците Капитал и Капитал Daily.

На форума е поканено и ръководството на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Освен в Стара Загора Национална конференция Гепард се провежда и в още дваграда - във Варна (26 ноември) и във Велико Търново (27 ноември).

Гепард Стара Загора

Още новини