Начало Новини Актуално Национална бизнес поща получи поздравления от президента и министър-председателя за 20-годишнината си

Национална бизнес поща получи поздравления от президента и министър-председателя за 20-годишнината си

Актуално
Национална бизнес поща НБП

Вестник Национална бизнес поща получи в редакцията си многобройни поздравления за 20-годишнината от създаването си. Поздравите продължават да пристигат и след датата на излизането на първия брой на вестник – 4 януари. Защо точно в Стара Загора се роди независимият вестник на гражданското общество? Създателите на вестника ще отговорят в следващия му брой.

Георги Първанов, президент на България:
Национална бизнес поща се утвърди като модерна медия с богата и полезна информация

Уважаеми създатели, издатели и журналисти на вестник Национална бизнес поща, приемете моите поздравления за 20-ия рожден ден на вашето издание. За тези две десетилетия в. Национална бизнес поща постигна забележителни успехи - утвърди се като един от най- големите извънстолични вестници в България, като модерна медия с богата и полезна информация.

Като ви поздравявам за постигнатото, ви пожелавам все така успешно да отстоявате своите амбиции, да ги защитавате с всеки нов брой на вестника, да вървите уверено по пътя на успехите.
Честит юбилей на всички, които от създаването на вестника до днес бяха и са част от неговия живот!
На целия екип на вестник Национална бизнес поща - много веселие за празника, здраве и творческа сила!
На многая лета!

* * *

Бойко Борисов, министър-председател на България:
Национална бизнес поща се превърна в марка на медийния пазар, която гарантира безпристрастност и коректност

Поздравявам екипа на Национална бизнес поща за изключителното постоянство и професионализъм, с които в продължение 20 години отстоява националните интереси.
Впечатляваща е енергията на създателите му, които без компромиси го превърнаха във вестника на българската кауза. За това време НБП се превърна в марка на медийния пазар, която гарантира безпристрастност и коректност.

Национална бизнес поща се превърна в марка на медийния пазар, която гарантира безпристрастност и коректност.

Лично аз си задавам въпроса защо точно в Стара Загора стана възможно изграждането на такава мощна печатна медия? Кои са най-важните принципи, определящи развитието на независимия вестник?
Поздравявам с Новата 2011 година гражданите на над 8000-летния град Стара Загора!

Искам да ги уверя, че съвместните ни усилия за европейско развитие на България ще дават нови положителни резултати!

 

НБП вестник Национална бизнес поща

Още новини