Начало Новини Актуално На гърба на хотел Верея в Стара Загора кипят ремонти

На гърба на хотел Верея в Стара Загора кипят ремонти

Актуално
хотел Верея

Зад централния старозагорски хотел Верея вървят усилени ремонти. Старото метално и неудобно стълбище ще бъде премахнато. На негово място се изгражда ново и закрито, което ще бъде облицовано с гранит. Отделно се разширява и конферентна зала 1. Досега тя разполагаше със 70 места, а след ремонта те ще бъдат вече около 200.

Необходимостта централният старозагорски хотел да разполага и с най-голямата зала за конференции, семинари и други масови събития, наложи промените, съобщи Златизар Стойков, съдружник в комплекс Верея. Той уточни още, че на гърба на комплекс Верея няма да се прави комплекс от магазини, както говорят старозагорци, пише  вестник Национална бизнес поща.

Икономическата криза не подмина бизнеса и на най-големия хотелски комплекс в града на липите. Икономическият спад в големите фирми от региона, намаляването на контактите им с чуждестранни и български партньори неминуемо рефлектира върху нашата работа. Не губим, но на този етап не мога да кажа и, че печелим, заяви г-н Стойков. Също в очакване на по-добри времена е проектът за реконструкция на комплекс Верея и изграждане на ново високо хотелско тяло. Не сме забравили, нито изоставили този проект. Той е важен за нас и го движим, но докато нещата не стигнат в по-напреднала фаза, предпочитаме да не обсъждаме темата, каза г-н Стойков.


Още новини