Начало Новини Актуално На Благотворителна вечер ще се събират средства за създаване на Младежка банка в Стара Загора

На Благотворителна вечер ще се събират средства за създаване на Младежка банка в Стара Загора

Актуално

На Благотворителна вечер ще се събират средства за създаване на Младежка банка в Стара ЗагораЗа 4-а поредна година в Стара Загора ще се проведе Благотворителна вечер, която се организира от неправителствени организации и клубове от града. През 2012 г. нейният надслов е Млада Загора, а със събраните средства ще се постави началото на Младежка банка – Стара Загора. Събитието ще се състои на 13 декември от 19,00 часа в Младежки дом на културата, на бул. Св. Патриарх Евтимий 176.

Както всяка година, гостите на събитието ще могат да опитат ястия от Коледната трапеза на обединена Европа, представящи всяка една от 27-те страни членки на ЕС. Специалитетите са приготвени от ученици от Професионална гимназия по обществено хранене Райна Княгиня. Всички присъстващи ще имат удоволствието да чуят коледен концерт на млади таланти от Стара Загора.

Съорганизатори на събитието тази година са: Европа Директно, Обществен дарителски фонд, Търговско-промишлена палата, Граждански клуб ЛИПА, Гражданско обединение Екоцентър, Зонта Клуб, Иннер Уийл Клуб, Интеракт Клуб, Лайънс Клуб Стара Загора – Августа, Лайънс Клуб Стара Загора – Тракия, Младежки общински съвет, Ротаракт Клуб, Ротари Клуб, с участието на Клуб на етническите общности. Партньор на инициативата и тази година е Община Стара Загора.

Стойността на поканата е 20 лева. Средствата отиват изцяло за благотворителната кауза. Покани могат да се закупят в офиса на: Обществен дарителски фонд - Стара Загора, ул. Граф Игнатиев 14 (тел. 042 602155), както и в офисите на всеки един от участващите клубове, или на входа на Младежкия дом преди събитието.

Желаещите да допринесат още за каузата ще имат възможността да участват в благотворителен търг на кулинарни изкушения, да участват в томбола или да дарят по сметка на Обществен дарителски фонд:

Първа инвестиционна банка,
бул. Цар Симеон Велики" 104,
Стара Загора 6000
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02
BIC: FINVBGSF

По време на първите три Благотворителни вечери преди Коледа бяха събрани над 25 000 лева, които подпомогнаха реализирането на различни обществени и социални каузи в Стара Загора.


Благотворителна вечер - покана

Още новини