Начало Новини Актуално На 1 септември стартира пробното преброяване в област Стара Загора

На 1 септември стартира пробното преброяване в област Стара Загора

Актуално

Стара ЗагораОт 00,00 час на 1 септември до 08,00 часа на 7 септември можете да попълните анкетата за преброяването онлайн на www.starazagora.bg. От 8,00 часа на 7 до 20,00 часа на 14 септември преброяването ще се извърши на място в домовете от преброители, съобщиха от пресцентъра на общината.

Те ще получават и съответно възнаграждение за брой анкетирани лица, жилища, сгради и брой на номерата на анкетирани в съответния район, попълнили онлайн формуляра. Пробното преброяване се извършва на територията на три области – Плевен, Велико Търново и Стара Загора. В областния град ще се анкетират част от живущите на територията на АБ Запад, още и жителите на селата Копринка, община Казанлък и Габарево, община Павел Баня.
На 16 август на сайта на Община Стара Загора ще бъдат публикувани бланки, с които желаещите да участват в преброяването като преброитeли и контрольори, ще могат да изтеглят и попълнят. Заедно с актуална снимка на кандидата, документите ще се подават във фоайето на Община Стара Загора, при началник-отдел Център за услуги и информация от 16 до 19 август включително.

Още новини