Начало Новини Предстоящо Мюзикълът Хедърс гостува в Стара Загора на 2 април в Операта

Мюзикълът Хедърс гостува в Стара Загора на 2 април в Операта

Предстоящо

Мюзикълът Хедърс за първи път на българската сцена! На живо на английски език с български субтитри, с жива музика от The Haters. Продукция на клуб Броудуей към Американски университет в България. “Хедърс” разказва историята на Вероника Сойер, която ще ни поведе по трънливия път на порастването. Мотивирана, смела, готова да превземе с гръм и трясък училищната йерархия, Вероника става част от убийственото трио на самия връх: Хедърките. Тъкмо в този момент се появява и Джейсън Дийн, обвит в мистерия и чар, за да открадне сърцето и. Впускаме се в мрачните и сложни взаимоотношения в гимназията Уестърбърг Хай, където Хедърките диктуват правилата, Кърт Кели, капитана на футболния отбор и Рам Суийни, куортърбекът, ги налагат с тежка ръка и грозни подигравки, а всички останали следват мирно и кротко наложеното статукво. Способни ли са Вероника и Джей Ди да преобърнат утвърдения ред? Революциите изискват жертви…но дали?

Награден за най-добър нов мюзикъл, Хедърс ще бъде представян на 25, 26, 27 и 28 март в Благоевград; 31 март в София; 2 април в Стара Загора; 4 април в Бургас; 6 април във Варна.

Продуцент: Борис-Михаил Хаджималаков; Асистент-продуцент: Янита Христова; Режисьор: Теменуга Георгиева; Асистент-режисьори: Стефани Ангелова и Дамиян Иванов; Вокални педагози: Апражита Джаярам, Александра Краснова; Хореографи: Теодора Недева, Жанита Христова.

 

Още новини