Начало Новини Актуално Мr.Bricolage търси красиви цветни градини

Мr.Bricolage търси красиви цветни градини

Актуално

За четвърта поредна година Mr.Bricolage ще търси най-красивите цветни градини в България. За участие в националния фотоконкурс Моята цветна градина може да се запише всеки изкушен ценител, а сюжетът на снимките трябва да е от градината, терасата, къщата или междублоковото пространство. Всеки участник има право да изпрати само един фоторазказ от максимум 5 снимки, към които може да има и кратък текст.

Важно е на фотосите да са запечатани оригинални идеи и красиви решения, палитра от цветове и ухания или оригинално екстериорно оформление. Водещ при оценката на снимките ще бъде индивизуалният почерк на авторите, дизайнът и съчетанието на растителните видове и аксесоари, съобщиха от пресцентъра на търговската верига.
Желаещите да се включат в конкурса имат възможност до 10-ти септември да се регистрират в сайта на Мr.Bricolage в секция Фотоконкурс (http://www.mr-bricolage.bg/konkurs-gradina/) или да изпращат своите фотографии на и-мейл: konkurs@mr-bricolage.bg, по пощата на адрес:
София 1164, Бизнес център България 2000,
пл. Папа Йоан Павел ІІ № 1, ет. 5,
отдел Реклама и ПР,
както и във всеки от 10-те магазина от веригата Мосю Бриколаж в цялата страна.
Освен признанието на журито и споделеното удволствие от своето хоби, победителите ще получат и материални награди от Mr.Bricolage под формата на ваучери за пазаруване в магазините от веригата. За всяка от трите категории призовете са:
I награда:   ваучер на стойност 500.00 лв.
II награда:  ваучер на стойност 300.00 лв.
III награда: ваучер на стойност 100.00 лв.
История на конкурса
През 2009 година в конкурса участваха над 1000 фоторазказа на хора от цяла България. Най-голям беше интересът към категория Градина, но и в другите две секции не липсваха атрактивни решения и проекти.  Компетентото жури имаше трудната, но приятна задача да избере измежду близо 5000 снимки най-красивата градина, терса и междублоково пространство. Първа награда спечели лятната градина на семейство Димитрови в с. Габарево, община Казанлък. Красимир Иванов от София взе наградата в категория Тeраса, а Мария Колева за междублоково пространство в Пловдив, което от занемарена и мръсна площадка се е превърнало в  красива градина с каменни пътечки и къщички за птици.

Още новини