Начало Новини Актуално Мосю Бриколаж сменя мястото си в Стара Загора

Мосю Бриколаж сменя мястото си в Стара Загора

Актуално
Мосю Бриколаж Стара Загора

От около месец край най-стария и най-големия магазин на Билла в Стара Загора кипи усилено строителство. В Стара Загора се заговори, че в разширението на сегашната сграда ще се премести строителният хипермаркет Мосю Бриколаж, който в момента се намира до Парк мол Стара Загора.

Вестник Национална бизнес поща потърси информация от пресцентъра на френската верига хипермаркети в София. Да, наистина магазин Мосю Бриколаж ще се премести до магазина на Билла. Това е стратегическо решение за веригата ни. По този начин ще развием един нов формат за нашите магазини, както колегите във Франция го наричат Proximity, или с други думи - близо и удобно за клиента. Според нас, такава локация, каквото е тази на Билла в по-централна част и в близост до жилищни кооперации, е идеална за този формат магазини.
В Мосю Бриколаж винаги е следвана политиката да се предоставят освен разнообразни стоки, и допълнителна стойност като атмосфера, обслужване и услуги, които да улесняват клиентите. Вярваме, че с тази промяна ще можем да предложим на нашите клиенти всичко това, а и бидейки по-близо до тях в буквалния смисъл, е едно допълнително улеснение и предимство. Защото винаги е по-удобно да закупиш нещо близо до мястото, където живееш, особено, когато става въпрос за поддръжка на дома. Другият мо- мент е, че посещавайки ежедневно магазин Билла, изкушението да закупиш нещо за дома и градината е по-голямо.

По отношение на сегашната сграда, в която се помещава Мосю Бриколаж, и нейното бъдеще, от пресцентъра обясниха, че преговорите с бъдещите собственици продължават и на този етап не могат да дадат информация кой ще е новият ѝ стопанин.

Според строителите на обекта до  Билла, той трябва да бъде завършен в най- кратки срокове и хипермаркетът трябва да отвори врати на новото си място около средата на август.

Още новини