Начало Новини Актуално Мол Galleria - Стара Загора ще посреща клиенти от началото на ноември 2010 г.

Мол Galleria - Стара Загора ще посреща клиенти от началото на ноември 2010 г.

Актуално

Стара ЗагораВторият мол в Стара Загора - Galleria, ще отвори врати не на 2 септември, както бе обявено първоначално, а в началото на ноември. Това съобщи Давид Речев, управител търговски центрове към GTC - България, собственик на мола.

Причината е в желанието ни да сме абсолютно убедени, че ще осигурим на старозагорци възможно най-доброто откриване не само по отношение на програмата, но и с оглед всички наши наематели да отворят магазините си на уречената дата, пише вестник Национална бизнес поща. Празненствата по случай старта ще продължат няколко последователни дни, ще са изпълнени с много изненади, игри и забавления и чакането ще си заслужава, казват от GTC S.A. GTC България е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), една от водещите инвеститорски компании в Централна и Източна Европа. Фирмата развива бизнес в 10 страни от региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словакия, Украйна, Русия. В България е от 2006 г., стъпва на родния пазар с проекти в Стара Загора, Варна, Бургас и Русе. Те са част от веригата за търговски центрове GALLERIA, разработена и управлявана в съответствие с международните стандарти, допълват от GTC.
мол ГалерияПроектът в Стара Загора е направен за хората от града и областта. Мол Galleria ще е място, където всеки ще се чувства комфортно и ще може да намери нещо за себе си, категоричен е Давид Речев. За да почувстват старозагорци Galleria по-близка още от самото начало, решихме да не процедираме като другите компании дори и в кампанията за лице на мола. Избрахме за своите реклами и каталози не професионални модели, а хора позитивни, непредубедени, които нямат нищо против да станат популярни. Всички търговски комплекси от международната верига Galleria, разработена и управлявана от GTC S.A., не са просто молове, където хората отиват да пазаруват - с годините те са се превърнали в място за срещи с приятели, забавления. Galleria Stara Zagora не е изключение.
На кастинга за лица на Galleria Stara Zagora са се явили 220 души от всички възрастови групи - семейства с деца, баби и дядовци с внучетата си, съученици и приятели. Преобладаваха тийнейджърите (около 45% от всички кандидати), като младите момичета бяха най-активни. Почти всички кандидати бяха от Стара Загора и близките градове, а участниците от други краища на България не надвишиха 1%. Бихме искали да използваме възможността и да благодарим на всички за позитивното им отношение и доброто настроение и да ги уверим, че за нас бе не по-малко удоволствие и забавление да прекараме тези три дни с тях, казва Речев.
Понеже Galleria Stara Zagora е първият проект на GTC S.A., който ще бъде открит в България, тази кампания няма аналог. За първи път нещо подобно се организира за старозагорци и гости на града и това е само началото. След дълги и трудни дебати, изборът ни се спря на Габриела Коева, Габриел Желязков, Иван Коев, Райка Богова, Андриана Русева, Анриета Неделчева, Симеон Бонев, Лора Димитрова.
Лицата на Galleria Stara Zagora скоро ще могат да бъдат видени във всички рекламни материали на мола, по билбордове, в списанието на Galleria, на мероприятия в търговския комплекс.

Още новини