Начало Новини Актуално Млекоанализаторите на Бултех 2000 - Стара Загора предизвикаха голям интерес на млекопреработватели от Индонезия (видео)

Млекоанализаторите на Бултех 2000 - Стара Загора предизвикаха голям интерес на млекопреработватели от Индонезия (видео)

Актуално
млекоанализатори Бултех 2000

Населението в Индонезия надхвърля 240 млн. души и интересът към млекопреработвателната индустрия е много голям. Посещението ни във фирма Бултех 2000 ООД - Стара Загора е свързан с млекоанализаторите, които дружеството произвежда, защото мястото им на нашия пазар е логично. Това заяви Азхар Лубис - представител на Инвестиционен борд на Индонезия.

Той участва във високопоставена делегация, ръководена от Ади Хармото - временно изпълняващ длъжността посланик на Индонезия в България.
В най-скоро време трябва да уточним условията, към които да се адаптират млекоанализаторите - като климат, високи температури в Индонезия и др., уточни още г-н Лубис.

Посещението на чуждестранните гости в нашето дружество е в резултат и от големия интерес на индонезийското правителство към развитието на мелкопреработвателната промишленост, каза изпълнителният директор на Бултех 2000 инж. Тодор Тодоров. Визитата беше организирана по инициатива на Димитър Иванов – мениджър на индонезийската фирма INDOBUL MITRA SEJAHTERA и официален представител на Бултех 2000 ООД за Индонезия.
Млеко- и виноанализаторите, които Бултех 2000 - Стара Загора произвежда, се изнасят в 65 държави в света. Фирмата е покрила необходимите изисквания и на големия пазар в Индия, като е разработила специален млекоанализатор с допълнителна система за управление на данни.
Анализаторите на Бултех 2000 са прецизни, точни инадеждни, но и са приспособими към изискванията на всеки конкретен пазар, каза още инж. Тодоров.

Бултех 2000 ООД - Стара Загора е производител на гама ултразвукови анализатори ЕКОМИЛК за определяне на състава и качеството на млякото, уред за измерване броя на соматичните клетки – ЕКОСКОП, млекоанализатор на соматични клетки - ЕКОМИЛК СКАН, PH МЕТЪР, уред за установяване наличието на инхибитори и
антибиотици в млякото – ЕКОТЕСТ и уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във водоалкохолни смеси, винен дестилат (вино) – АЛКОТЕСТ и Електронен ебулиометър.Бултех 2000 млекоанализатори млекоанализатори Бултех 2000 млекоанализатори Бултех 2000 млекоанализатори Индонезия Бултех 2000 млекоанализатори Стара Загора
Връзка към видео репортажа в youtube
(позволява по-високо качество и възможност за гледане чрез мобилни телефони)

Още новини