Начало Новини Актуално Млади старозагорци разработиха собствена марка сладолед (видео)

Млади старозагорци разработиха собствена марка сладолед (видео)

Актуално

Млади старозагорци разработиха собствена марка сладолед PapasМладите предприемачи от Стара Загора Евгени Лишев, който спечели състезанието Кауза.бг на БНТ и съдружникът му Венцислав Съботинов продължават да работят в помощ на младите хора. Те участваха във Варна във форум, на който са присъствали представители на над 100 младежки организации. Те са обсъждали темата за неформалното образование.

Въпросът беше представен и пред ръководството на Търговско-промишлена палата - Стара Загора с цел той да достигне до работодателите в региона, съобщиха младите предприемачи.

Евгени и Венцислав от 5 години имат собствен бизнес в сферата на производството и търговията на сладолед и са горди, че са успели сами да разработят собствена марка Papa's.

Нашият продукт се прави от истинско мляко. Сладоледът ни е зрял и лек, което е много важно. Направен е от италиански пасти и в него има натурални плодове, разказа Евгени Лишев.

Марката Papa's предлага богато разнообразие на сладоледи. От шоколадовите задължително трябва да се опита тоблеронът. Течният шоколад е уникален и отлично се комбинира с йогурт. Обучаваме нашите консултанти как да съчетават различните сладоледи, за да доставим на клиентите истинско удоволствие в горещите дни, добави Венцислав Съботинов.

Венета Асенова

Още новини