Начало Новини Актуално Мирослава Костадинова е новият председател на Британско-българската бизнес асоциация

Мирослава Костадинова е новият председател на Британско-българската бизнес асоциация

Актуално

Мирослава Костадинова е новият председател на Борда на директорите на Британско-българската бизнес асоциация (ВВВА). Мирослава е управител за България на една от най-големите независими ПР агенции в Централна и Източна Европа - „Кук къмюникейшънс“.

За заместник-председател беше избран Мартин Смит, съдружник в британската консултантска компания в областта на енергетиката Baringa.

След избора Мирослава Костадинова каза: “За мен е привилегия да бъда избрана за председател на управителния съвет на ВВВА. През последните 2 години като заместник-председател бях много ангажирана с дейността на организацията и се радвам, че сега ще имам възможност да надградя своя принос за просперитета на ВВВА в контекста на общото задълбочаване на икономическото сътрудничество между България и Великобритания.“

Мирослава е с дългогодишен опит ПР и маркетинговите комуникации като преди да започне работа в „Кук къмюникейшънс“ отговаря за ПР и връзките с медиите на Посолството на Великобритания в София. Кариерата й започва като журналист във вестник „24 часа“ и в Българската телеграфна агенция.

Тя е омъжена, с двама синове.

За повече информация, моля обадете се на +359 0894 34 34 00 или пишете на tsandrina.nemer@cook-comm.com . 

 

За BBBA:

Британско-българската бизнес асоциация (BBBA) е динамична професионална мрежа с повече от 240 членове – британски и български компании. Една от основните мисии на асоциацията е да промотира бизнес взаимоотношенията между Великобритания и България. През 2023 година по инициатива на ВВВА в Лондон е учреден бизнес хъб – ВЕХ, който свързва български IT и други стартъп-и и британски инвестиционни компании, които виждат в тях потенциал за растеж.

 За повече информация: www.bbba.bg.

 

Още новини