Начало Новини Актуално Министър Трайков ще бъде почетен гост на честването на 115-годишнина на БТПП

Министър Трайков ще бъде почетен гост на честването на 115-годишнина на БТПП

Актуално

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще участва като почетен гост в честването на 115- годишнината от създаването на Българската търговско- промишлена палата (БТПП). Тържеството ще се проведе на 29 юни 2010 г. от 18 часа в сградата на БТПП на ул. Искър №9. По време на честването ще бъдат отличени регионални търговско-промишлени палати, които също имат юбилеи през тази година.

Чрез своите 28 регионални структури БТПП покрива цялата територия на страната и е най-голямата национално призната работодателска организация. Тя е равноправен член на Асоциацията на Европейските палати, на Световната федерация на палатите при Международната търговска камара-Париж, на Асоциацията на Балканските палати, на световните търговски центрове и на над 200 сродни организации, съобщиха от пресцентъра на МИЕТ.
На тържеството ще присъстват президентът Георги Първанов, министрите Росен Плевнелиев и Тотю Младенов, членове на Управителния съвет на БТПП, на Съвета на браншовите организации, на Президиума на Арбитражния съд към Палатата, посланици, акредитирани в София и други.

Още новини