Начало Новини Актуално Министър Лукарски ще представи възможностите за насърчаване на малките и средни предприятия на форум със зам.-председате

Министър Лукарски ще представи възможностите за насърчаване на малките и средни предприятия на форум със зам.-председателя на ЕК Юрки Катайнен

Актуално
thumb team 31 2901Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще представи мерките за насърчаване на малките и средни предприятия (МСП) в България и възможностите, които предоставя Оперативна програма Иновации и конкурентноспособност 2014 – 2020 като основен механизъм за изпълнение на очертаните цели на конференция, организирана съвместно от Представителството на ЕК вБългария и Министерство на икономиката.
Събитието ще бъде открито от заместник – председателя на Европейската комисия (ЕК) Юрки Катайнен, отговарящ за работните места, растежа, инвестициите и конкурентоспособността, който ще представи и инвестиционния план на ЕК. Участие в него ще вземат и заместник министър-председателят по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева и заместник министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев.
Събитието ще се проведе на 16 април 2015 г. (четвъртък) от 9.00 ч. в конферентната зала на Представителство на Европейската комисия в България на ул. Раковски 124.
 

Още новини