Начало Новини Актуално Мини Марица изток ЕАД получи нови сертификати по ISO

Мини Марица изток ЕАД получи нови сертификати по ISO

Актуално

Стара ЗагораВ деня на миньорския празник 18 август, в Мини Марица изток ЕАД се състоя тържествено връчване на трите сертификата по ISO: за качество, околна среда и здраве и безопасност при работа, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Сертификатите са в резултат на извършения в дружеството ресертификационен одит, който се прави веднъж на три години.

На церемонията управителят на ТЮФ Рейнланд – България инж. Станислав Владимиров подчерта, че ресертификацията е защитено доверие и равнище, защото от година на година изискванията стават все по-високи. 
Изпълнителният директор на Мини Марица изток Тодор Тодоров благодари от името на компанията за направената оценка. Персоналът на дружеството осъзнава ролята и значението на интегрираната система за управление на качеството, околната среда и здравословните и безопасни условия на работа,  изтъкна той. А висшето ръководство декларира своята лична ангажираност за спазване на стандартите ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007,  които гарантират добри практики в най-голямата компания у нас за открит въгледобив.

Стара Загора

Още новини