Начало Новини Актуално Мини Царица Роза вече няма да е конкурс, а празник на децата

Мини Царица Роза вече няма да е конкурс, а празник на децата

Актуално

За поредна година в рамките на Фестивала на розата Казанлък ще си избира и малка царица. Мини Царица Роза променя тази година конкурсния си характер и се превръща в празник на децата и техните дарби, за да носи радост на всички. Тази година и малката царица има мисия и тя е - да помогне на доброто да победи.

На 25 май в Казанлък малките абитуриентки от детските градини на Казанлък ще станат участници не просто в конкурс Мини Царица Pоза, а ще помагат в една важна мисия.
Във вълнуващото състезание в залата на ДК Арсенал, в което участват деца и кукли, малките феи ще покажат най-добрите си качества, ще изпеят най-звучните песни, ще кажат най-красивите думи и изпълнят най-хубавите танци.
Целта е много важна - да победи доброто и красивото. Мисията е организирана със съдействието на Варненския куклен театър, а накрая всички ще бъдат победители, защото ще помогнат на доброто.
Началото на конкурса-спектакъл ще е от 11 часа.
Най-талантливата измежду талантливите ще бъде избрана за Мини Мис Царица Роза и ще стане част от празничното карнавално шествие на Казанлък.
В него ще дефилират и всички останали малки миски.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини