Начало Новини Актуално Мини Академия за родители БЕЗПЛАТНО в Стара Загора

Мини Академия за родители БЕЗПЛАТНО в Стара Загора

Актуално
Mini Paretnt Academy Stara Zagora 17 MarchКаним всички настоящи и бъдещи родители в Стара Загора на безплатна среща с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца. Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в един съботен ден.
Практически лекции
  • Посрещане на бебето и първите дни у дома
  • Първа помощ при нараняване, задавяне и други стресови моменти 
  • Ранно детско развитие чрез игра и движение
  • Всичко за тръшкането
  • Ранни маркери за изоставане в разивитието на детето
  • Ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи
 
Лични консултации
Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.
 
Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.
 
Малки удобства
Предвидили сме безплатна вода, кафе, млека и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.
А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.
Полезни линкове
Мини Академия за родители в Стара Загора е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко.
Мини Академия за родители на колела е инициатива на Академия за родители – най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.
Основната мисия на Мини Академия за родители но колела е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, в различни градове в цялата страна.
За повече информация: Людмила Добрева, ludmila@parentacademy.bg

Още новини