Начало Новини Актуално МИЕТ представя България на туристическо изложение в Киев

МИЕТ представя България на туристическо изложение в Киев

Актуално
България туристическо изложение Киев

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) ще представи България с информационен щанд от 60 кв. м на 19-то Международно туристическо изложение UKRAINE’2012 в Киев. Борсата ще се проведе от 11 до 13 октомври. В българския щанд се включват 14 туристически фирми и организации.

Те ще представят страната ни като целогодишна туристическа дестинация, която привлича все повече украински туристи. За юни и юли 2012 г. ръстът в техния брой у нас е над 50% спрямо същия период на миналата година. Акцент на българското участие ще са ски ваканциите и офертите за новогодишни програми, съобщиха от пресцентъра на МИЕТ.

Целта на UKRAINE’2012 е да разшири деловите контакти между фирми, организации и институции, които работят на украинския туристически пазар. Експото се организира традиционно през есента с подкрепата на Държавната служба на туризма и курортите в Украйна, а организатори са британска и украинска компании. Поканени са над 720 компании и национални туристически организации от около 40 държави, украински фирми, основните специализирани туристически издания и др. С представителни щандове се явяват Испания, Гърция, Кипър, Египет, Тунис, Полша, Унгария, Австрия, Тайланд, Финландия, Турция и др.

Още новини