Начало Новини Актуално Международно жилищно изложение ще се проведе в Пакистан от 8 до 10 декември 2022 г.

Международно жилищно изложение ще се проведе в Пакистан от 8 до 10 декември 2022 г.

Актуално

Министерството на жилищното строителство и строителството на Пакистан съобщава, че предстои провеждането на Международно жилищно изложение - 2022 в Пакистан от 8 до 10 декември 2022 г.

Целите на това изложение е да се обсъдят и приложат схеми за градско възстановяване; облагородяване на земя на федералното правителство; управление на бързата урбанизация; осигуряване на обща платформа за решаване на сложни градски и национални проблеми в сектора; развитие на национална градска инфраструктура в подкрепа на градското и регионалното развитие и насърчаване на достъпната зелена енергия за жилища за всички хора.

Посолството на Ислямска република Пакистан се обръща чрез Търговско-промишлена палата – Стара Загора с покана към българските предприемачи, строителни фирми и предприятия, развиващи дейността си в областта на недвижимите имоти. Те да могат да се възползват от тази възможностите, които дава Международното жилищно изложение в Пакистан.

За повече подробности относно събитието можете да се свържете със служител в посолството: г-н Omer Manzoor Malik, заместник ръководител на мисията, Мобилен/Whatsapp: 00359-877768855, имейл: omermanzoor@mofa.gov.pk / omer1182@hotmail.com.

Още новини