Начало Новини Актуално Международната конференция Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП

Международната конференция Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП

Актуално

Международната конференция Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП - Sofia International Money Expo (SIM EXPO 2022) ще се проведе в периода от 3 - 4 октомври 2022 г. в Гранд Хотел Милениум - София.

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира конференцията за трети път съвместно с Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Съветът по инвестиции към БТПП.

Участниците ще се запознаят с конкретни възможности за финансиране и инвестиране от редица институции, а форумът за трета поредна година ще предостави отлично поле з нетуъркинг, по време на което представителите на МСП могат да срещнат нови потенциални бизнес партньори.

В рамките на съпътстващото изложение SIM EXPO 2022 ще бъдат представени продукти и услуги на финансови институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори, разработени най-вече в услуга на малките и средните предприятия. Бързият и лесен достъп до финансови инструменти ще стимулира инвестиционната дейност и внедряването на нови продукти и услуги и ще допринесе за излизане на нови пазари.

Регистрацията за участие е на адрес www.b2bconnect.bg (на страницата на конкретното събитие) най-късно до 28 септември 2022 г.

Повече информация за събитието може да откриете на официалната страница на ИАНМСП: https://www.sme.government.bg/?p=59041

За допълнителна информация и въпроси може да се обръщате към:

- Тереза Мутафова, главен експерт в отдел Международни изложби и конференции, ИАНМСП, тел.: (02) 940 79 88, e-mail: t.mutafova@sme.government.bg;

- Елица Попадийна, главен експерт в отдел Международни изложби и конференции, ИАНМСП, тел.: (02) 940 7982, e-mail: e.popadiyna@sme.government.bg;

- Милен Моллов, експерт в Център за фирмено обслужване, БТПП, тел.: (02) 8117 519, e-mail: fairs1@bcci.bg.

Участието в конференцията е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи в изпълнение на дейност 2 Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства със средства по Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност 2014-2020.

Регистрация

Още новини