Начало Новини Актуално Международен салон за дома – Милано, 9 – 12 септември 2010 г.

Международен салон за дома – Милано, 9 – 12 септември 2010 г.

Актуално

Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че Италианската търговска камара в България, представител на Миланския панаир за България, започва набирането на фирми вносители и дистрибутори (buyers), желаещи да посетят изложението Macef – International Home Show, което ще се проведе в периода 9 – 12 септември 2010 г. в Милано, Италия.

Macef – Международният салон за дома е събитие, превърнало се в ориентир за пазара на допълнения към обзавеждането и аксесоари за дома, както и за модни аксесоари, бижутерия и подаръци. Около 1 800 изложители избират Macef, за да представят една отличаваща се гама от продукти, способна да задоволи и най-взискателните купувачи.

Традиционно представени са следните стокови групи:

•    МАСА И КУХНЯ - домакински и кухненски прибори, съдове и принадлежности от стъкло, порцелан, керамика, метал и сребро.

•    ДЕКОРАЦИЯ ЗА  ДОМА - аксесоари за обзавеждане, декорации, текстилни изделия, свещи и сапуни,   дизайнерски предмети.

•    ПОДАРЪЦИ - стоки за украса, подаръци и канцеларски принадлежности, игри и играчки.

•    БИЖУТЕРИЯ И МОДНИ АКСЕСОАРИ - скъпоценни и нескъпоценни бижута и модни аксесоари.

Есенното издание Macef 2010 разширява традиционния си обхват с нови сектори: "ВЪНШНО ОБЗАВЕЖДАНЕ, ГРАДИНА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ". Домашното пространство се разширява навън – в търсене на зеленина, на контакт с природата и време отделено на домашните любимци.

Разходите за две нощувки, вътрешните трасфери и пропуск за изложението на одобрените от FIERA MILANO фирми са за сметка на организаторите.

{xtypo_sticky}Фирмите, проявяващи интерес, могат да се обърнат за информация, съдействие за включване и условия за участие на е-мейл mgudzheva@chambersz.com или на факс 042 626033. За контакти – Мануела Гуджева.{/xtypo_sticky}

Още новини