Начало Новини Актуално Медикус, Денто, Галения 2022 от 27 до 29 октомври в Панаира

Медикус, Денто, Галения 2022 от 27 до 29 октомври в Панаира

Актуално

Най-авторитетният делови форум за медицина, стоматология и фармация Медикус, Денто, Галения се завръща със своето 26-о издание. То ще се проведе от 27 до 29 октомври 2022 в Международен панаир Пловдив.

Форумът ще представи най-актуалните тенденции и научни постижения в различни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Събитието ще събере здравни експерти, стоматолози и лекари от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната , фармацевтичната и медицинска индустрия. Изложителите обещават множество премиери на техника, продукти и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния процес. Производители и дистрибутори ще представят най-ефикасните биологични терапии в имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия, лазерна дентална и естетична медицина , пълна дигитализация на лечебния процес. Водещи компании ще демонстрират оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Изложителите показват иновации от последно поколение, ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение. Близо 40% от изложителите тази година са чуждестранни фирми.

Успехът на МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се дължи на факта, че обединява експертност, иновации, информация и контакти, за да улеснява взаимодействието между науката и бизнеса с цел новите открития бързо да навлязат в практиката.

Още новини