Начало Новини Актуално Мебелни салони Aiko дават награди на бъдещи първокласници

Мебелни салони Aiko дават награди на бъдещи първокласници

Актуално
Награди

Могат ли бъдещите първолаци да пишат и правилно ли изписват собственото си име, това ще проверяват още преди да е започнал първият учебен ден от мебелни салони Aiko. Всяко дете на клиентите на магазините в страната, което успее да напише името си собственоръчно, ще бъде възнаградено от организаторите с личен ваучер. С него то ще избере само своя подарък за първия учебен ден.

Кампанията на мебелни салони Aiko стартира само преди дни и ще продължи до 11 септември, за да зарадва бъдещите ученици с подарък на стойност 20 лв. за първия им учебен ден, съобщиха от пресцентъра на компанията. Ограничения в участието на децата няма, освен да са в предучилищна възраст и да могат сами да изпишат името си върху специален талон, за да получат с него своя подарък. Всяко лично попълнено име от дете му гарантира печалба на ваучер, който ще бъде реализиран на касите при покупка от родителите му с минимална стойност 200 лв.

Инициативата „Ела, напиши името си и спечели“ е насочена към клиентите на Aiko, които в периода август / септември обикалят активно мебелните магазини в подготовка за първия учебен ден на децата си. Често неспирното желание на децата да им се купи нещо от магазините действа изнервящо на родителите, затова и салоните предлагат алтернатива, с която да облекчат своите клиенти и да зарадват малките си гости. Кампанията се реализира в магазините на Aiko в София, Стара Загора и новооткрития салон в Бургас.

Още новини