Начало Новини Актуално МБАЛ НиаМед празнува четвъртия си рожден ден

МБАЛ НиаМед празнува четвъртия си рожден ден

Актуално
НиаМед Стара Загора

Частната Многопрофилна болница за активно лечение НиаМед в Стара Загора отбеляза на 7 юли 4-ия си рожден ден. Още в сутрешните часове в ръцете на лекарските екипи проплакаха 3 здрави бебета, с превес на силния пол. През четирите години в НиаМед се родиха над 2000 деца, като само от началото на годината досега броят им е 178, каза щастливият управител на болницата д-р Николай Христов, който преди по-малко от 3 месеца първи взе в ръце внука си Николай.

Наблюденията показват, че се увеличава възрастовата граница на родилките, както и броя на ражданията. В НиаМед има случай, в който за тези 4 години една майка е родила три пъти.

Здравното заведение разполага с 4 отделения: Акушеро-гинекологично, Неонатология, Хирургия и ОАРИЛ. Всички те са обезпечени с модерна техника, която непрекъснато се обновява.

д-р Николай Христов

В болницата работят 22 лекари-специалисти и над 60 души персонал. Условията в здравното заведение са близки до домашните. Специалистите предварително подготвят всяка една бъдеща майка, за да може по-лесно да преодолее стреса. Лекарският екип е радетел на раждането по естествен път и болницата е първата в града, която се предлага обезболяващо раждане.

Ния Мед д-р Николай Христов НиаМед Стара Загора д-р Николай Христов

Още новини