Начало Новини Актуално Маскиран ограби 45-годишна жена в с. Ягода

Маскиран ограби 45-годишна жена в с. Ягода

Актуално

45-годишна жена от Стара Загора стана жертва на въоръжен грабеж в село Ягода, при който са й отнети дамска чанта със 10 000 лв., 3000 евро и лични документи. Жертвата е сигнализирала за инцидента в 9,05 часа на 20 април в РУ - Стара Загора. При извършената проверка на място е установено, че в района на плажа на с. Ягода лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от жертвата, е бил застигнат и ударен от втори автомобил от същата марка, със старозагорска регистрация.

В резултат на удара автомобилът на потърпевшата е изтласкан извън пътя и се ударил в крайпътни дървета, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора. От втория автомобил слязло маскирано лице, чоето чрез взломяване на задното ляво стъкло, проникнало в автомобила й, заплашило потърпевшата, ударило я с пистолет по главата и й отнело дамската чанта, с посочената от нея сума. След това нападателят се качил в чакащия го автомобил и отпътувал.
Автомобилът, с който се придвижвали  извършителите е намерен запален до помпената станция на пътя за с.Ръжена и при извършената проверка е установено, че е бил противозаконно отнет предния ден от Стара Загора.
Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава група Престъпления по пътищата при ОДМВР – Стара Загора.

Още новини