Начало Новини Актуално Машинен център изгради Виллан в Стара Загора

Машинен център изгради Виллан в Стара Загора

Актуално
Виллан

С машинен център за разкрояване на алуминиеви профили се сдоби старозагорската ЕТ Н. Янков - Виллан. Центърът е изграден по проект, съфинансиран от ЕС за повишаване на управленския и технологичен капацитет по оперативна програма Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г., съобщи управителят на фирмата инж. Николай Янков.

Вторият етап на проекта включва пуск на инсталация за нанасяне на праховополимерни покрития и е пред финализиране, а третият и последен етап е внедряване на специализиран софтуер за управление на процесите и ресурсите при производство. Чрез него ще могат да се контролират и оптимизират всички фази на технологичния процес - от приемане на поръчката в търговския отдел до крайния монтаж и на последния детайл.
Целта на проекта е фирмата да запази и повиши пазарния си дял и своите позиции пред настоящи и бъдещи клиенти и партньори.

Модерното оборудване утвърждава лидерската позиция на старозагорската фирма, като същевременно повишава значително качеството на изработваните алуминиеви и PVC архитектурни конструкции, пише вестник Национална бизнес поща.
Виллан е първата старозагорска фирма, която се осмели да конструира и монтира керамична окачена фасада. Тя е сред най-добрите в страната в монтажа на алуминиеви конструкции и дейността й е с гарантирано високо качество. Притежава сертификат за качество ISO 9001:2008 и работи с утвърдени продукти, които отговарят на европейските и световните стандарти. Дружеството е официален вносител за България на автоматични плъзгащи се врати - Tormax и въртящи се врати Boon Edam, които са европейски и световни производители.
В условията на криза фирмата не забравя и малкия клиент, на когото предлага PVC и AL дограма на стойност до 10 000 лв. на изплащане.
Сред значимите обекти, изпълнени от Виллан в Стара Загора към момента, са МБАЛ Св. Иван Рилски, Ауто Виа, Римекс, Представителство и сервиз на Хонда. В момента е пред пуск друг значим обект -Търговски център Сити, а най-новият проект е Бизнес център Модена.

Телефон за контакти: Стара Загора, бул. Руски 2 6, тел. 042/ 600035

Още новини