Начало Новини Актуално Mall Galleria Стара Загора подари първия автомобил на старозагореца Петър Василев (видео)

Mall Galleria Стара Загора подари първия автомобил на старозагореца Петър Василев (видео)

Актуално

Mall Galleria Стара Загора подари първия автомобил

Mall Galleria Стара Загора подарява на посетителите си през това лято три нови автомобила Renault Twingo - по един за месеците юни, юли и август. Първото Рено стана притежание на Петър Василев от Стара Загора. Късметът му донесе ръката на Орлин Павлов, който изтегли печелившият талон на специална церемания в първия ден на месеца.

Петър Василев от Стара Загора грабна голямата награда - Рено Туинго, от лотарията на мол Галерия за месец юни. Той направи 15 посещения на търговския център за 15 дни и така се подреди сред кандидатите за симпатичната синя кола. На 1 юли 2012 г., по време на теглене на наградите в мола, самият Петър не повярва на ушите си, когато неговото име бе изтеглено сред стотици други от певеца Орлин Павлов.

43-годишният усмихнат късметлия всъщност е са-моковлия, но от 25 години живее в града на липите. Работи в куриерска фирма. Има дъщеря на 25 и син на 17 години. Досега Петър е карал Пежо 205 с 20-годишна история. Старата кола след броени дни ще отпътува при баща му, а на новата синът му ще направи първите си стъпки в кормуването.

Никога през живота си не съм печелил нищо. Винаги съм си мислил, че късметът бяга от мен. В свободното си време играя спортни танци в Загора Данс. Моята партньорка по танци разбрала за томболата. Аз се дърпах, но тя излезе упорита. Казах и на приятели, които също се включиха заедно с мен. На 1 юли абсолютно не очаквах да ми изтеглят името. Чух го по микрофона, но даже не разбрах какво става.

В интерес на истината, когато влизах всеки ден в мола, си мислех за синьото туинго, че точно това е колата, която искам, и тя ми се падна. Много съм щастлив. Благодаря на мол Галерия за подаръка! Ще посъветвам всичките си приятели и близки да играят. А сега - потегляме със сина ми към Триград. Това ще бъде първата ни екскурзия с новата придобивка, сподели пред вестник Национална бизнис поща щастливият собственик на чисто нов автомобил.

На тези, които обичат предизвикателствата на лотарията, ще напомним, че мол Галерия ще подари още две коли на късметлии. Достатъчно е да посетите 15 пъти търговския обект в рамките на 15 дни, дори без да пазарувате, да се регистрирате и вече сте един от кандидатите за Рено Туинго.

На 1 август и на 1 септември ще станат ясни другите печеливши. Първият ще получи кола в приятен ванилов цвят, а вторият - розово туинго. Стопаните на Галерия призовават - играйте, за да спечелите и да направите лятото си още по-красиво и щастливо.

Още новини