Начало Новини Актуално Mago.Net - цялостно решение за управление на бизнеса

Mago.Net - цялостно решение за управление на бизнеса

Актуално

Системата за планиране на бизнес ресурсите Мago.Net беше представена в Стара Загора. Организатор на презентацията беше Търговско-промишлена палата - Стара Загора, а експерти на палатата запознаха присъстващите и с възможността софтуерът за бъде закупен чрез субсидия от оперативните програми на Европейския съюз. Софтуерът на италианска компания Microarea се използва в Италия, Швейцария, Унгария, Полша, Румъния, България, а също и в други държави. Предлага се за ползване на 7 езика, включително и на български, и днес продуктът има над 70 хил. потребители в цял свят.

Река УжMicroarea успешно разработва и предлага модели на управление на бизнес процесите в малки и средни предприятия от 1984 година, уточни при представянето на софтуера Река Уж, международен мениджър по продажбите на италианската компания.
Mago.Net e иновативен управленски софтуер. Той е предпочитан, защото дава значителни предимства и прави клиенти ни конкурентоспособни на пазара, каза г-ца Река Уж. Това е така, защото Мago.Net позволява да се наблюдават производствените процеси постоянно и в реално време. Съществуват модули и за контрол, и за анализ.
Ралица КулезичНа българския пазар продуктите се разпространяват от фирма Актим ООД, Стара Загора. Клиентът получава завършено решение, с което може да ръководи своя бизнес, независимо къде се намират клоновете на фирмата, обясни Ралица Кулезич, управител на фирмата. Системата Мago.Net се адаптира към спецификата на съответното предприятие. Софтуерът работи в Windows среда, като интерфейсът му е изцяло уеб базиран, т.е. използва се всеки популярен интернет браузер, но е удобен и за работа в локална мрежа. Река Уж
Предвидени са средства за подобряване ефективността на работа на всяко едно работно място (например, преливане на документи, елиминиране на грешките, интегриране на документи от системи за управление на качеството от ISO стандартите и др.).
Системата позволява защитата на фирмените данни. Интегрирана е за обмен на данни и работа с файлове от Word и Excel. Предлага специализирани доклади, обясни още Ралица Кулезич.
Чрез Мago.Net лесно се следят различни заложени параметри - серийни номера, изчисляване на себестойност, стокови потоци, следене и уведомяване на длъжниците и други процеси, подлежащи на контрол.
Системата позволява да се управлява планирането, бюджетирането и контрола в областта на производството, доставките, продажбите, складовото стопанство, ресурсите, проектите и счетоводната отчетност. Системата се предлага на българския пазар на преференциална цена. Например, сървърната версия за малки и средни предприятия е 630 евро.
Безспорно предимство на софтуера е, че той е лесен за инсталация, бързо се овладява и фирмата производител предлага безплатно актуализациите, като надграждането става лесно - чрез интернет.

 

Още новини