Начало Новини Актуално Мачовете от А професионална футболна група ще се предават в интернет

Мачовете от А професионална футболна група ще се предават в интернет

Актуално
Мачовете в интернет

Арена Футбол подписа договор с фирма С.В.-РСА България ООД за правото да предава директно в интернет мачове от А професионална футболна група. Зад гражданското обединение Арена Футбол стоят LIVEMEDIA Group и Alternative Media Group. 

Срещите ще се предават пряко в LIVESPORT.bg, TOPSPORT.bg, BOOKMAKERS.bg и SPORTLINE.bg. За първи път у нас българското футболно първенство влиза в интернет. Така запалянковците получават възможност да наблюдават в онлайн пространството, мачовете от А футболна група, които не се излъчват в телевизионен ефир.
Договорът, който подписахме днес, дава възможност на футболните фенове да гледат всички 8 мача от кръга, което се случва за първи път в историята на българския футбол. Прогнозата ни е срещите, излъчвани при нас, да се гледат от минимум 200 000 души. Истинските запалянковци за първи път ще могат да залагат в реално време, докато гледат мача на компютъра си. Това ще им осигури уникалната възможност да променят залога в зависимост от обрата на срещата, коментираха от Арена Футбол.

От Арена Футбол обещават иновативни технологични решения, които ще дадат възможност на феновете да изпитат истинска наслада от прякото предаване на срещата. Четири камери ще предават срещите директно.
Информация за редакторите:

LIVEMEDIA Group е една от най-новите и бързо развиващи се медийни групи, собственост на Иво Кусев. В тази група влизат сайтовете LIVENEWS.bg, LIVESPORT.bg, LIVEBIZ.bg, HOTARENA.net. Концепцията на медийната група е да направи аудиторията си пряк свидетел на събитията чрез излъчване в реално време.
Alternative Media Group Ltd е собственост на Красен Кралев и е част от MAG COMMUNICATIONS - най-голямата българска група от агенции, работещи в сферата на стратегическите маркетингови комуникации от 1994 година.
В Alternative Media Group Ltd влизат няколко от най-утвърдените в своята сфера интернет сайтове като Bookmakers.bg, Promomax.bg, Varnautre.bg. Отскоро в групата е и Sportline.bg, който заедно с Bookmakers.bg ще показва на живо двубоите от футболното първенство на България.

Още новини