Начало Новини Актуално Лидерска академия ГЛОУ направи презентация в Стара Загора

Лидерска академия ГЛОУ направи презентация в Стара Загора

Актуално

лидерска академия ГЛОУ презентация Стара ЗагораСтара Загора беше втория град в България, в който бе проведена публична презентация на Лидерска академия ГЛОУ.В участваха 20 момичета от ГПЧЕ Ромен Ролан, съобщиха организаторите.

Лидерска академия ГЛОУ, организирана от едноименното сдружение, представлява едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване себеуважението и израстването на младите жени на възраст между 14-18 години, изграждането на лидерски качества, умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, умения за реализиране на доброволчески инициативи, а също и осигуряването на информация по най-важните проблемите, с които те се срещат при своето израстване.

Академията се провежда във Велико Търново изцяло на английски език. Треньори в Академията са момичета, преминали вече през обучението и преподаватели и студенти от Щатския университет на Западен Кънектикът (Western СonnecticutStateUniversity), САЩ.

Академията тази година ще се проведе от 11 до 18 август, а документите за кандидатстване за включване в Академията вече могат да бъдат заявени от официалния сайт на Академията.

Още новини