Начало Новини Актуално ЛИДЕР с организация и в Братя Даскалови

ЛИДЕР с организация и в Братя Даскалови

Актуално

В навечерието на светлия български празник - 24 май, 20 души от община Братя Даскалови създадоха местна организация на ПП ЛИДЕР. Сред учредителите са представители на малкия и средния бизнес, специалисти в областта на селското стопанство, изявени общественици. На своето първо събрание те единодушно избраха за председател Никола Станков, дългогодишен общественик и деятел.

„Изключително съм доволен, че ЛИДЕР бе припозната за свой политически субект от изявени професионалисти, от хора с авторитет сред местната общност“, каза областният координатор на партията Стоян Зайков, който участва в работата на учредителното събрание.
Амбицията на местната организация е да укрепи и разшири своето влияние сред всички слоеве на населението, да работи за утвърждаването на ценностите, които партията изповядва – да насърчава родната икономика, да инициира и подкрепя граждански прояви, да бъде партньор в полезни за местната общност инициативи. Най-сериозен тест за местната организация ще бъде работата и участието на нейните членове в предстоящите парламентарни избори.  
„В най-скоро време предстои да създадем свои организации в общините Николаево и Павел баня и по този начин ще имаме местни структури във всички 11 общини на Старозагорска област“, поясни още Стоян Зайков. Той добави, че с успеха на частичните избори за Общински съвет в Кюстендил, където спечели председателското място и наравно с ГЕРБ 4 съветнически места, ПП ЛИДЕР е показала, че все повече хора се доверяват на ценностите, на които партията е заложила.

Информация: вестник Новината

Още новини