Начало Новини Актуално Лайънс клуб Стара Загора - Августа направи коледни подаръци на децата от Дом Незабравка (видео)

Лайънс клуб Стара Загора - Августа направи коледни подаръци на децата от Дом Незабравка (видео)

Актуално

Лайънс клуб Стара Загора - Августа коледни подаръци децата Дом НезабравкаЛайънс клуб Стара Загора - Августа зарадва малките възпитаници на Дома за деца, лишени от родителски грижи Назабравка в Стара Загора по случай коледните празници. Подарихме спектакъл на актьори от Кукления театър, които гостуваха в дома. Също така, децата получиха празничен обяд и подаръци, каза президентът на клуба Петър Ангелов.

Изключително съм благодарна на членовете на Лайънс клуб Стара Загора - Августа за топлия жест. Това е първото гостуване на Кукления театър в дома за тази година и видяхте колко щастливи са децата, сподели директорът Радина Стоянова.

Лайънс клуб Стара Загора - АвгустаПрезидентът на Лайънс клуб Стара Загора - Августа Петър Ангелов е и изпълнителен директор на Стандард Профил България. Дружеството, което произвежда каучукови уплътнения за автомобилната индустрия, от 4 години помага на дом Незабравка, не само по празници. След няколко дена възпитаниците на социалното заведение ще се забавляват заедно с децата на служителите на фирмата. Ще пеят, ще танцуват и ще получат подаръци.

На 21 декември, благодарение на ръководството на дома, децата ще отидат на летище Пловдив, за да получат своите подаръци лично от Дядо Коледа, който ще слезе от самолет.

Lions Club Stara Zagora Augusta Lions Club Stara Zagora Augusta Lions Club Stara Zagora Augusta Lions Club Stara Zagora Augusta Lions Club Stara Zagora Augusta Lions Club Stara Zagora Augusta

Още новини