Начало Новини Актуално Криско напуснал концерт в помощ на момче, болно от рак

Криско напуснал концерт в помощ на момче, болно от рак

Актуално

криско концерт момче болно от рак

Певецът Криско си тръгна от благотворителен концерт за 16-годишно момче, болно от рак, защото не му беше платено. Това е официалната позиция на СтЗ Отбора във връзка с благотворителния концерт за Миро, обявен за 15 декември в Стара Загора. На въпросния концерт един от поканените изпълнители беше Криско, защото ние, от СтЗ Отбора, го уважаваме като изпълнител, разказа Стоян Стоянов.

Предварителната уговорка за концерта е била той да присъства на плаката като реклама, както и да направи рекламно видео послание и да участва на концерта.

Видео не получихме. Уговорката ни беше да му заплатим хонорара + пътни за концерта. Концертът се организира изцяло със средства, осигурени от закупените билети, както и лични средства на организаторите от СтЗ Отбора, а единствената помощ дойде от Община Стара Загора, за което благодарим, споделят организаторите.

За жалост, очакванията ни от приходи от билети не се оправдаха. За това помолихме Криско да му издължим част от сумата на момента, а останалата сума в рамките на 2 месеца, като направим предварителен договор (преди концерта) за да е спокоен. Идеята ни беше да му платим с наши (СтЗ Отбора) лични средства, за да може да останат пари за основната кауза - за Миро! Пожелахме Криско да разбере ситуацията и ако желае да предложи друг вариант, който да е добър и за него и за нас. Единственото, което каза той беше, че може да свали съвсем малко от хонорара, но ако не получи цялата сума предварително, няма да излезе на сцената. Сами разбирате, че нямаше как да вземем парите, които са за Миро и да ги дадем на него. Не е правилно.

След като не постигнахме съгласие по какъвто и да е начин Криско си замина, без дори да поздрави, ако не публиката, то поне Миро. Не желаем да извиваме ръце, нито желаем нечий труд да остане незаплатен. Надеждата ни беше изпълнителят да прояви човечност и разбиране. Желанието ни никога не е било да навлизаме в каквито и да било интриги и скандали и единственото, което ни интересува в този момент е фокусът да остане върху най-важното - да помогнем на 16-годишния Миро да оздравее, се казва още в изявлението на СтЗ Отбора.

Още новини