Начало Новини Актуално Кръговата икономика - национални и европейски фондове за кръгова икономика

Кръговата икономика - национални и европейски фондове за кръгова икономика

Актуално

25-26 октомври 2022, Стара Загора, хотел Верея

Търговско-промишлена палата - Стара Загора е домакин на семинар, който се провежда в рамките на проекта LIFE CE STARSEED - Кръгова икономика - добри практики, изпълняван от Клуб Икономика 2000, финансиран по Програма LIFE на ЕС.

Кръговата икономика - национални и европейски фондове за кръгова икономика ще се проведен на 25 и 26 октомври 2022 в хотел Верея, Стара Загора и е третият последен модул от серията семинари в рамките на проекта, посветени на различни аспекти на кръговата икономика.

Семинарът е предназначен и полезен за малки, средни и големи фирми, бизнес организации и публични институции, които имат интерес и желаят да бъдат запознати с възможностите за финансиране на проекти за кръгова икономика през новия програмен период от различни източници.

Той ще предостави насоки за успешни стъпки и трансформации за преход от линейна към кръгова икономика. По време на двата семинарни дни ще бъдат представени тематично групирани успешни и иновативни дейности и модели от кръговата икономика, отвели множество компании и градове на различно ниво на конкурентно предимство, както и практически примери, илюстриращи превръщането на иновативни идеи за кръгова икономика в успешно стартиращ и растящ бизнес.

Участието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени. За да се регистрирате, моля, изпратете ни име на фирмата/организацията, име на участника и контактна информация (имейл адрес office@chambersz.com). Организаторите осигуряват кафе паузи и обяд за двата дни на семинара.

За повече информация и регистрация - Красимира Соколова - 0888 337720.

Документи за сваляне

Още новини