Начало Новини Актуално Контрол и сигурност при използването на електромери предлага фирма Трафик Контрол ООД

Контрол и сигурност при използването на електромери предлага фирма Трафик Контрол ООД

Актуално
Контрол сигурност електромери фирма Трафик Контрол

Моментната стойност за консумация на електрическа енергия (кВ/часа) на даден електромер може да бъде следена в реално време чрез интернет. Това означава, че проследяването може са стане от всяка точка на света. За целта се използва комуникатор и GPRS.

GPRS е един от съвременните методи за предаване на информация. Системата е разработена от старозагорската фирма Трафик Контрол ООД. Тя дава възможност да се работи и с архив и да се правят справки и за отминали периоди – по дни, по часове.

Системата е практична за битово приложение. Ако се колебаете дали сте изключили всички електроуреди в дома си, е достатъчно да застанете пред компютъра или да погледнете смартфона си и да разберете каква консумация на ел.енергия отчита електромера в момента.

Проследяването предлага нужния мониторинг, контрол и сигурност и за фирмите. Системата е изключително подходяща за клиенти на електроразпределителни дружества, които получават обща фактура за няколко електромера едновременно – като молове, офис сгради и др., казват от Трафик Контрол ООД.

Още новини