Начало Новини Актуално Контрагент 35 залага на новите технологии

Контрагент 35 залага на новите технологии

Актуално

Контрагент 35 e сред лидерите на българския пазар за доставка на електрически материали и оборудване. Девизът на фирмата е „Всичко за енергетиката от една ръка”. Компанията поддържа пълната гама от материали, необходими за енергетиката - за компаниите за производство, пренос и разпределение на електрическа енергия; за електрообзавеждането на промишлени предприятия, жилищни и бизнес сгради.

През годините на своето съществуване на пазара непрекъснато се стараем да предлагаме на клиентите си последните достижения на техниката в областта на енергетичното оборудване, казва управителят на фирмата инж. Станчо Пантов.
Така например Контрагент 35 е единственият представител за България на австрийската фирма OMICRON electronics GmbH, която произвежда тестова апаратура за различни електротехнически съоръжения. Технологията е революционна, тъй като не се използва силен ток и високо напрежение. Авангардното оборудването е резултат от съвместяването на уникално ноухау в областта на електрическите измервания и най-новите достижения в компютърната техника, пише вестник Пари в специализирано приложение на регион Стара Загора.
Предлаганата на българския пазар от Контрагент 35 кабелна арматура производство на CELLPACK AG Electrical Products – Швейцария, намира добър прием в електроразпределителните компании, индустрията и електромонтажните фирми поради компактните си размери, бързата и улеснена инсталация. Муфата с най-малки размери и най-бърз монтаж в света се произвежда от тази фирма и може да бъде намерена в нашите търговски бази, подчертава инж. Пантов.

Контрагент 35 е заложила и на италиански специализирани инструменти, производство на INTERCABLE s.r.l, които са сред най-добрите в областта си. Тези инструменти облекчават в голяма степен труда на монтажниците, дават високо качество при подготовката на съоръженията за присъединяване и не изискват почти никакви физически усилия.
Компанията е водеща в страната и по отношение на предлаганите диалектични предпазни средства, като част от тези продукти са собствено производство.
От 6 години старозагорската фирма е представител и на немската компания RITZ Instrument Transformers, която предлага най-класните измервателни трансформатори в света. За успешната търговска дейност на Контрагент 35 говори и фактът, че фирмата се нарежда на трето място по продажби в Европа между дистрибуторите на RITZ. Ключът на нашите успехи се крие в професионализма на нашите служители, както в търговската част, така и в областта на енергетиката.

Фирмата се придържа към активния маркетинг в продажбите и спазва основния принцип, че търговецът трябва да бъде при клиента, а не обратно. Чрез близките си контакти с клиентите нашите специалисти разбират добре техните потребности - от какво се нуждаят, какво купуват, от какво са доволни. Така най-добре можеш да спечелиш доверие и да реализираш сделка, споделя собствения си опит инж. Пантов. Контрагент 35 предлага на пазара повече от 20 000 вида материали за средно, високо и ниско напрежение, обединени в около 50 различни стокови групи. Нашата цел е да подпомогнем клиентите и да изберем заедно най-подходящите от тези продукти за конкретното приложение.
В своята дейност „Контрагент 35” винаги е държала на консултантските услуги, защото те са основен елемент от търговското обслужване. Нашата цел е да консултираме клиента така, че да му помогнем да разреши техническия си проблем. Ако клиентът остане доволен, след това той ще се върне отново при нас, убеден е инж. Пантов.

Още новини