Начало Новини Актуално Конференцията RE-Source Southeast 2022 ще представи различни стратегии за декарбонизация в корпоративния сектор

Конференцията RE-Source Southeast 2022 ще представи различни стратегии за декарбонизация в корпоративния сектор

Актуално

https://events.resource-southeast.eu/Конференцията RE-Source Southeast 2022 е най-голямото събитие в региона, което има за цел да обедини индустриални и корпоративни потребители, търговци на електроенергия, производители на възобновяема енергия, разработчици от Югоизточния регион, както и ключови лица, вземащи решения в политиката.

В контекста на глобалния енергиен преход към възобновяеми източници на енергия, конференцията RE-Source Southeast 2022 ще представи различни стратегии за декарбонизация в корпоративния сектор и възможностите, които зелената енергия отваря за постигане на предвидимост и сигурност на доставките на електроенергия.

Присъединете се към нас, за да научите повече, да споделите опит и да правите бизнес с компании, които са активни или заинтересовани от пазара за възобновяема енергия в България и Югоизточна Европа.

Събитието се провежда под егидата на RE-Source - водещия европейки форум за корпоративно използване на възобновяема енергия (https://resource-platform.eu) и се организирана от RE-Source Hub Southeast - Асоциация за Производство, Съхранение и Търговия с Електроенергия (АПСТЕ) и Българска Ветроенергийна Асоциация (БГВЕА).


31.05.2022 и 01.06.2022

София, София Тех Парк, форум Джон Атанасов

Преференциални условия за участие:

Индустриални и корпоративни консуматори, купувачи на възобновяема енергия, могат да се регистрират за участие безплатно! (по един представител от компания)

Фирмите, които са членове на ТТП - Стара Загора, могат да се регистрират с 30% отстъпка от редовната цена, чрез промокод: CHAMBERSZ

Отстъпка за ранно записване - 20% до края на март

Повече информация и регистрация за участие, на следния линк: https://events.resource-southeast.eu/

 

Още новини