Начало Новини Актуално Конференция Equity for infrastructure - представяне на Инвестиционния фонд на Инициативата Три морета на 3 ноември 2021

Конференция Equity for infrastructure - представяне на Инвестиционния фонд на Инициативата Три морета на 3 ноември 2021 г.

Актуално

Следвайки мисията си да подпомагат компаниите за намиране на подходящи източници на финансиране, Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея организират конференция Equity for infrastructure - представяне на Инвестиционния фонд на Инициативата Три морета на 3 ноември 2021 г., в хибриден формат. Събитието е в продължение на бизнес форума на Инициативата Три морета, проведен през юли месец 2021 г. в София и се подготвя с активното участие на Българската банка за развитие.

Инвестиционният фонд към Инициативата Три морета има за основна цел инвестиции в транспорт, енергетика и цифрова инфраструктура по оста север-юг и компенсиране на разликите в развитието на отделните региони на Европейския съюз. Той позволява капиталови инвестиции в диапазона от 50 до 250 милиона евро на проект.

Отправяме покана към представители на компании, неправителствени организации и институции да вземат участие в конференцията с възможност за организиране на лична среща с представители на Инвестиционния фонд на Инициативата Три морета и управляващата го компания Amber Infrastructure за обсъждане на конкретни проекти.

Желаещите да участват конференцията, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк, в срок до 2 ноември 2021г. /вторник/. Участието е безплатно. Работен език: английски език.

Събитието ще се проведе в съответствие с установените правила за превенция от ковид. Броят на присъстващите участници на място е ограничен. Моля, при регистрация, уточнете как ще вземете участие /на място или онлайн/. Регистрираните участници ще получат линк и инструкции за свързване.

Ще се радваме да разпространите информацията сред своите членове и партньори.

 

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Документи за сваляне

Още новини