Начало Новини Актуално Комисар Иван Любенов е новият зам.-директор на ОД на МВР - Стара Загора

Комисар Иван Любенов е новият зам.-директор на ОД на МВР - Стара Загора

Актуално

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за ВНД зам.-директор на ОД на МВР - Стара Загора е назначен комисар Иван Любенов. Той е роден на 9.10.1963 г. година в село Ветрен, обл. Стара Загора. Завършил е Академията на МВР през 1986 г. и специалност Право през 1992 г. В системата на МВР работи от 1986 г.

През последните две години е бил последователно началник сектор и началник отдел в дирекция Противодействие на тежката и организирана престъпност при ГД Криминална полиция – София, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Стара Загора. Досегашният зам.-директор комисар Светослав Марков се пенсионира по свое желание.
Главен инспектор Стоян Колев е новият началник на Районна служба Пожарна безопасност и спасяване – Стара Загора, който от 2004 г. до момента оглавяваше районната служба Пожарна безопасност и спасяване в Чирпан. На негово място, за ВНД Началник РС ПБС – Чирпан със заповед на Министъра на вътрешните работи е назначен инспектор Георги Иванов – досегашен инструктор в същата районна служба.
Със заповед на министър Цветанов за ВНД началник на сектор Борба с организираната престъпност при ОД МВР – Стара Загора е назначен главен инспектор Калин Явашев, а за ВНД началник на сектор Пътна полиция - инспектор Стефан Конов.

Още новини