Начало Новини Актуално Кольо Парамов: Костов сглупи, че се захвана с мен, това е началото на края му

Кольо Парамов: Костов сглупи, че се захвана с мен, това е началото на края му

Актуално

Най-голямата глупост на Иван Костов е, че започна да се занимава с мен. Може би това е началото на края на неговата политическа кариера. Това каза в Стара Загора финансистът Кольо Парамов по повод атаките срещу него от страна на ДСБ и СДС, довели до неговата оставка като съветник в политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Припомняме, че бившият главен ревизор на БНБ бе назначен за съветник на министър-председателя в края на миналата седмица и пет дни по-късно Парамов си подаде оставката.

Във вторник в сутрешния блок на БНТ 1 Кольо Парамов директно обвини Иван Костов, че цели дестабилизацията на управлението на ГЕРБ и подготвяйки своето завръщане във властта като безалтернативно, пише вестник Старозагорски новини. Освен това Парамов посочи, че в преддесетоноемврийския си период бившият премиер е изкарал специална подготовка в тайна школа на съветските служби, разположена в тогавашна Съветска Украйна. За този период от своя живот обикновено Костов посочва, че е изкарал там школа по селскостопанска авиация, но Парамов извади нова информация по този случай. Вчера разкритията на Парамов пред БНТ 1 бяха бойкотирани като информация от големите централни медии. Наблюдатели определиха като опит на политолигархията да опази Костов, заглушавайки Парамов.
"Защо мълчат централните медии ли? Защото това, което казах по телевизията за петимата придворни икономисти и петимата придворни социолози, в пълна мяра важи за начина на управление. Гражданското общество у нас бе провокирано от друг начин за възприемане на пропагандата. Сега те мълчат, защото са в истински цайтнот, ритъмът на тяхното общуване с обществото бе блокиран, от изявленията днес (бел. ред. - вчера) на Димо Гяуров, който по националната телевизия се държа по парадоксален начин, говори, че тези хора не са в час. Когато загубят пропагандната нишка, започват да говорят абсолютни глупости. Папагалът на Костов - Мартин Димитров, каза, че "поемам политическата отговорност за свалянето на Кольо Парамов". Абсолютен брътвеж. Костов е злият дух на политическата ни система и след онзи ден започна да осъзнава, че в един момент може и да блокира", коментира още за вестника ни Кольо Парамов.

Още новини